Перейти до основного вмісту

Партнери проекту EWALD

EWALD

В рамках проекту EWALD наша профільна експертна компанія «ECOMM Co» з липня 2023 року почала приймати фахівців з компаній-партнерів проекту. Під час знаходження представників компаній-партнерів проекту, нами була розроблена ціла низка заходів, спрямованих на тісну співпрацю та обмін досвідом, запропоновані та проведені майстер-класи з навчання роботі з геоінформаційними системами. Персональне спілкування з колегами по проекту та взаємні обговорення пропозицій та реалізації ідей в проекті також надає чималий поштовх у застосуванні їх у проекті. 

З грудня 2023 компанія "ЕСОММ Со" знову приймала своїх партнерів по проекту EWALD із Марокко (професор Ігор Лук'янчук, RESING) та Португалії (Оксану Горбан, Університет Люсофона).

З нашими гостями було проведено ряд зустрічей з обговорення результатів, планів та майбутніх дій в рамках непересічного Європейського проекту,  ознайомили їх зі своєю роботою по створенню та наповненню інформаційного порталу EWALD.

В навчальних класах "ECOMM" нашими сертифікованими фахівцями було проведено курси ознайомлення з програмним забезпеченням ArcGISяк інформаційної підтримки порталу EWALD, а також ряд майстер-класів по застосуванню гео-інформаційних технологій у спільному проекті, показано моделювання візуалізації результатів.

EWALDEWALDEWALDEWALD