Перейти до основного вмісту

Форум Smart City

smart

Компанія «ЕСОММ СО» взяла участь у Форумі Розумного міста та відновлення інфраструктури України - SMART BUILDING FORUM, який відбувався 24 та 25 травня 2023 в місті Києві.

Це єдиний майданчик в Україні з тематики Smart City, який об'єднує стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій. Даний захід є вже шостий Форум, який пройшов в Україні та зібрав всіх бажаючих: від споживачів до технічних директорів крупних компаній, від забудовників до представників ОСББ та кінцевих користувачів,  від розробників і учасників ринку до представників муніципалітетів.

Провідні фахівці нашої компанії в рамках підтримки проекту відновлення України ONOVA GIS HUB продемонстрували готові напрацювання та можливості сучасних інструментів ArcGIS від ESRI. Було надано консультації всім зацікавленим відвідувачам нашого стенду, - у більшості випадків це були представники громад, які цікавились запровадженням та використанням сучасних геоінформаційних систем.

   smart   smart

smart   smart