Перейти до основного вмісту

«ЕСОММ Со» з ACC в Україні.

ACC

Компанія «ЕСОММ Со» вже більше 20 років є повноправним членом Американської Торговельної Палати в Україні.

Вперше з часів повномасштабного вторгнення росії, Україну відвідала перша американська делегація. Це була делегація штату Юта у складі: Stuart Adams -Президент Сенату штату Юта, Miles Hansen - Президент Всесвітнього Торгового Центру штату Юта, Jonathan Freedman - Почесний консул України в штаті Юта, та інші.

Американська Торговельна Палата в Україні в рамках її ІТ Комітету провела чудовий бізнес-нетворкінг-прийом з торговельним делегацією Юти в Києві, який об'єднав 200+ членів, партнерів та друзів, які перебувають тут, в Україні, попри повномасштабну війну. Торговельна Палата подякувала делегації за їх неймовірну стійкість та непохитну відданість Україні, її народу та економіці. 

Україна відкрита для бізнесу. Всі були раді вітати делегацію Юти. Візит підкреслює важливість ділових партнерств США та України та чітке повідомлення про те, що в Україну надходять інвестиції. Команда Американської Торговельної Палати в Україні продовжує обслуговувати та підтримувати найкращі в класі компанії, які готуються до відбудови та відновлення України.

3 травня члени комітету з ІТ Американської Торговельної Палати в Україні, в тому числі і представники компанії «ЕСОММ Со», зустрілися з торговельним делегацією Юти (США). Сторони обговорили потенційну співпрацю та бізнес можливості для ІТ-компаній, а також розвиток міжнародних партнерських відносин.

Ми вдячні Делегації за підтримку України та її ІТ бізнесу та готовність до співпраці під час повномасштабної війни. Щиро вдячні всім партнерам і учасникам за проникливе обговорення нагальних проблем в офісі у Києві.

ACC                  ACC

 

ACC